Homlokzat látványtervezés

Szolgáltatásaink

Homlokzati 3D látványtervezés

Homlokzat látványtervezés

Még csak tervezi? Már engedélyeztette? Már építi?
El szeretné adni? Eladásra építi? Felújítást tervez?
A tervezés, az elképzelés, az építés fázisában 3D képekkel meglehet jeleníteni a külső belső felületeket, szerkezeti lehetőségeket, színeket, anyagokat, cserép variációkat.

Csomagajánlataink

Építési költségvetés készítés

Szaktanácsadás, vázlatrajzok, tervrajzok, helyszíni felmérés alapján. Költségvetés készítés 25 éves szakmai tapasztalattal. Az elképzeléstől, a kivitelezés előkészítésétől akár a beruházás lezárásáig. Az építőipar összes szakiparában, a gépészettől a belsőépítészetig.

Bővebben

Építőipari költségvetés készítés

Homlokzati 3D homlokzattervezés, 3d homlokzattervezés

Homlokzat látványtervezés

3D Homlokzattervezés magánszemélyeknek, tervezőknek, beruházóknak, kivitelezőknek, társasházaknak, közületeknek.

Bővebben

Tanulmányterv készítés

Tanulmánytervek készítését vállaljuk pályázatokhoz, publikációkhoz, új épület tervezéséhez, régi épület átépítéséhez, lebontásához. A tanulmányterv készítése az építészeti tervezés legelső szakasza, főként az építtető részére készül.

Bővebben

Tanulmányterv készítés

Családi ház 3D homlokzattervezés, 3d homlokzattervezés

Kivetítőn történő tervegyeztetés

Igény esetén lehetőség van bemutatótermünkben, nagy kivetítőn történő tervegyeztetésre. Akár az egész család részt vehet a 3D-s tervek átnézésében, mint egy mozifilm, csak a vásznon a megálmodott épület látható. Be tudjuk együtt járni az épületet, tudjuk méretezni a helyiségeket, a bútorokat, meg tudunk nézni különböző design megoldásokat. A terv ön előtt és önnel együtt születik, az ön igényeire szabva.